Contact

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij de
veelgesteldevragen.
Staat je vraag er niet tussen, dan zijn wij bereikbaar via email: info@droptalents.com
telefoon: 06 221 580 80

KvK-nummer 73076309

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt DropTalents?

Wij selecteren talenten aan de hand van filmpjes die naar ons toe gestuurd worden. Dit doen wij in samenwerking met scouts van diverse profclubs. Je wordt dus altijd professioneel beoordeeld. Als je op basis van deze filmpjes goed genoeg bent bevonden, krijg je een uitnodiging voor de DropTalents talentendagen waarbij scouts aanwezig zijn van diverse profclubs.

Kan ik een filmpje opsturen naar DropTalents?

Ja dat kan! Als je een videoanalyse account hebt kun je je video uploaden in je online profiel. DropTalents geeft iedereen een eerlijke kans om online gezien en beoordeelt te worden door echte profs. We kunnen je helaas geen garantie geven dat je ook uitgenodigd wordt voor de talentendagen. Hiervoor kun je je alleen kwalificeren aan de hand van de filmpjes.

Zijn er kosten verbonden aan DropTalents?

Een filmpje plaatsen en beoordeelt worden op DropTalents kost €29,50. Een videoanalyse is te koop via onze webshop

  Kan het inschrijfgeld geretourneerd worden?

  Als je binnen 7 dagen na betaling je aanmelding annuleert, krijg je gewoon je inschrijfgeld terug (zie ook de algemene voorwaarden). Hiermee komt wel jouw selectie te vervallen voor de DropTalents talentendagen.

   Wat moet ik doen als ik geen inschrijfbevestiging heb ontvangen na betaling?

   Als je ons een kopie van het betalingsafschrift mailt, zorgen we ervoor dat het gelijk in orde gemaakt wordt.

    Waar zijn de DropTalents talentendagen?

    De DropTalents talentendagen vinden plaats op het sportcomplex van Veensche Boys in Nijkerkerveen. Gelegen in het midden van het land op een prachtige locatie en met uitstekende faciliteiten is dit een ideale omgeving voor jong aanstormend voetbaltalent.

    Mag ik onbeperkt filmpjes blijven sturen naar DropTalents? Ook als het me steeds maar niet lukt om geselecteerd te worden voor de DropTalents talentendagen?

    Ja dat mag! Je kunt zo vaak filmpjes sturen als je maar wilt. Wij adviseren echter, als je niet geselecteerd bent voor de DropTalents talentendagen na het insturen van een filmpje, om een pauze van ongeveer 3 maanden in te lassen. Talent kan zich natuurlijk razendsnel ontwikkelen, maar trek hier wel een reële tijd voor uit

     Kom ik automatisch bij een profclub terecht als ik me heb geplaatst voor de DropTalents talentendagen?

     Helaas kunnen we deze vraag niet met ja beantwoorden. Het is wel een uitgelezen mogelijkheid en een mooie kans om je aan diverse profclubs te laten zien, die speciaal naar de groep geselecteerde talenten komen kijken.

      Ben ik verplicht om deel te nemen aan de talentendagen van DropTalents als ik geselecteerd ben?

      Nee, uiteraard niet. Deelname aan de talentendagen is geheel vrijblijvend, maar absoluut de moeite waard als je ervoor geselecteerd bent

       Wat gebeurt er als ik geselecteerd ben door DropTalents voor de talentendagen, maar ik kan die dag niet?

       Jouw selectie blijft dan gewoon geldig. We proberen dan in overleg de dag te verzetten naar een andere vakantie, zodat je gewoon in jouw eigen leeftijdscategorie deze dag toch kunt beleven.

        Moet ik mezelf weer opnieuw selecteren door middel van een filmpje als ik niet gescout ben op de DropTalents talentendagen?

        Dit is afhankelijk van het oordeel van de aanwezige scouts. Als 1 of meerdere scouts aangeven dat ze jou in de gaten willen houden, maar het nog te vroeg is om je echt te gaan volgen, een stage of omdat je wel goed bevonden bent, maar ze nu net een ander type speler zoeken op dat moment, zal je zeker uitgenodigd worden voor de volgende talentendagen in jouw leeftijdscategorie.

         Hoe weet een scout op de DropTalents talentendagen wie ik ben en hoe hij mij kan vinden?

         Iedereen krijgt op de DropTalents talentendagen een gekleurd hesje met een eigen nummer. Dit nummer is persoonsgebonden. Als de scout de kleur van het hesje en het nummer noteert, worden de persoonsgegevens uitgewisseld en krijg je verdere informatie van de desbetreffende scout.

          Hoe ziet het programma eruit op de talentendagen? En wanneer ontvang ik de informatie die van belang is?

          Uiterlijk 2 dagen van tevoren ontvang je alle informatie die je nodig hebt via de mail, inclusief het definitieve dagprogramma.

           Hoe zit het met de privacy?

           Zie voor meer info onze algemene voorwaarden en privacybeleid. 

            Meer vragen?

            Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via e-mail, WhatsApp of telefoon.