PAK JOUW KANS EN START JOUW MOGELIJKE VOETBAL CARRIERE!

Aanmelden

Aanmelden van een talent bij Droptalents.com is geheel gratis en vrijblijvend. Vul het aanmeldformulier in, bevestig de inschrijving en klaar! Voor een videoanalyse met trainingstips en kans om door te stromen naar de DropTalents talenten dagen heb je een betaald account nodig of koop je een videoanalyse in onze shop.

 

  • Voer uw wachtwoord in.

Inloggen

 

Hoe werkt het?

Het concept is heel simpel! Maak eerst een account aan, bestel een videoanalyse in de shop en upload een video waarin jij je talent laat zien en je kan direct online worden gescout!

Bij voldoende talent kwalificeer jij je voor de DropTalents talentendagen met de aanwezigheid van trainers en scouts van diverse profclubs.
Dus waar wacht je nog op?

  • Je maakt een account aan op onze webiste. Dit is helemaal gratis
  • Een videoanalyse account / pakket kost €29,50 en is te koop in onze webshop
  • Om een goede compilatie van filmpjes te maken adviseren wij om gebruik te maken van Adobe clip. (https://www.adobe.com/nl/products/premiere-clip.html)  Dit is een gratis en Nederlandstalig programma om filmpjes te knippen en achter elkaar te plakken. Op deze manier laat je alleen de belangrijkste momenten zien.
  • Zorg ervoor dat er na een actie nog even door wordt gefilmd, zodat een eventuele loopactie ook vast wordt gelegd.
  • Upload een video van circa 1 à 1,5 minuut. Dit mag van alles zijn: vaardigheden, wedstrijd van de opleiding. Zolang we je talent maar goed kunnen beoordelen.
  • Het is belangrijk dat de camera gericht blijft op het talent en een zo groot mogelijk deel van het speelveld. Hierdoor is de kans het grootst dat de video bruikbaar is. Als dit niet het geval blijkt, vragen we om dit nog eens te herhalen.
  • De Online scouts van DropTalents gaan deze video analyseren en beoordelen.
  • Ook kan er langs de voetbalvelden gescout gaan worden, zowel aangekondigd als onaangekondigd.
  • Bij een positieve beoordeling word je uitgenodigd voor onze talentdagen. Hierbij zijn scouts en trainers aanwezig van diverse profclubs uit de eredivisie. Het ideale moment om je in de kijker te spelen, tijdens een leuke en leerzame dag. Deelnamekosten aan deze dag bedragen € 67,50.

Met bovenstaande punten, moet het gaan lukken.
Meldt je nu aan op DropTalents en veel succes!

Contact

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij de
veelgesteldevragen.
Staat je vraag er niet tussen, dan zijn wij bereikbaar via email: info@droptalents.com
telefoon: 06 221 580 80

KvK-nummer 73076309