DropTalents Video Analyse

Het concept is heel simpel! Koop een video analyse, maak een account aan en je kunt vervolgens in je eigen portal een video uploaden waarin jij je talent laat zien en je kan direct online worden gescout!

Bij voldoende talent kwalificeer jij je voor de DropTalents talentendagen met de aanwezigheid van trainers en scouts van diverse profclubs. Dus waar wacht je nog op?

  • Om een goede compilatie van filmpjes te maken adviseren wij om gebruik te maken van Adobe clip. (https://www.adobe.com/nl/products/premiere-clip.html) Dit is een gratis en Nederlandstalig programma om filmpjes te knippen en achter elkaar te plakken. Op deze manier laat je alleen de belangrijkste momenten zien.
  • Zorg ervoor dat er na een actie nog even door wordt gefilmd, zodat een eventuele loopactie ook vast wordt gelegd.
  • Je kunt een video uploaden van circa 1 à 1,5 minuut. Dit mag van alles zijn: vaardigheden, beelden van de wedstrijd, het maakt niet uit, zolang wij je talent maar goed kunnen beoordelen.
  • Het is belangrijk dat de camera gericht blijft op het talent en een zo groot mogelijk deel van het speelveld. Hierdoor is de kans het grootst dat de video bruikbaar is. Als dit niet het geval blijkt, vragen we om dit nog eens te herhalen.
  • De Online scouts van DropTalents gaan deze video analyseren en beoordelen.
  • Ook kan er langs de voetbalvelden gescout gaan worden, zowel aangekondigd als onaangekondigd.
  • Bij een positieve beoordeling word je uitgenodigd voor onze talentdagen. Hierbij zijn scouts en trainers aanwezig van diverse profclubs uit de eredivisie. Het ideale moment om je in de kijker te spelen, tijdens een leuke en leerzame dag.
  • Mocht je niet in aanmerking komen voor een van onze talentendagen krijg je van ons een beoordeling van de scout met advies en verbeterpunten zodat je een volgende keer misschien wel door gaat.

Met bovenstaande punten, moet het gaan lukken. Meldt je nu aan op DropTalents! Veel succes!

Hoe maak ik een filmpje!?

Hoe show je je talent, wat kan er in het filmpje komen en hoe doe je dit?
Dylan Worst heeft een leuk voorbeeld gemaakt en bekijk hieronder het filmpje met wat tips and tricks.

Marcel van Elteren

Marcel van Elteren

DIRECTEUR / ONLINE SCOUT

Fred de Smalen

Fred de Smalen

HOOFDSCOUT / TRAINER

Ivo te Velthuis

Ivo te Velthuis

HOOFDTRAINER

Gregory van der Wiel

Gregory van der Wiel

ADVISEUR

Ons team

Wij zijn een jong, sportief bedrijf met een goede mix van voetballiefhebbers die jarenlange ervaring hebben als voetballer, trainer of als scout van een profclub.

Contact

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij de
veelgesteldevragen.
Staat je vraag er niet tussen, dan zijn wij bereikbaar via email: info@droptalents.com
telefoon: 06 221 580 80

KvK-nummer 73076309