talentendagen

oktober 2020

Kleine talenten worden groot tijdens de DropTalents voetbal Talentendag! Wanneer je geselecteerd wordt voor deze dagen liggen de scouts op de loer om jouw talent te bewonderen.

Talentendagen 2020

DropTalents organiseert regelmatig voetbal talentendagen voor geselecteerde talenten. Deze talentendagen vinden plaats tijdens de schoolvakanties. Wil jij ook meedoen en kans maken om gescout te worden? Klik dan op de knop om een filmpje in te sturen en geselecteerd te worden!
Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Regio noord:
woensdag 14 oktober

 

Regio midden en zuid:
woensdag 21 oktober

Wat kun je verwachten

Voor de voetbal talentendag is een mooi programma samengesteld met sportieve, tactische, behendige en leerzame clinics. Hoe dichter bij de datum van het event, hoe meer wij bekend maken over de invulling.
Hier alvast een greep uit wat je al kunt verwachten.

Arbitrage en de scheidsrechter
Dick Jol

Één van de beste scheidsrechters die Nederland ooit gehad heeft komt op onze talentendagen fluiten en vertellen over de mooiste wedstrijden vanuit de ogen van de scheids.

Niemand minder dan Dick Jol houdt een oogje in het zeil op het moment dat jij een wedstrijd mag voetballen. Hij heeft zelfs de finale van de Champions League gefloten, dus daar zijn we hartstikke trots op! 
In hoeverre beïnvloed een topscheidsrechter jouw spel, of laat hij je juist goed spelen? 

Wie komen er scouten?

Onze topclubs en talentscouts

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt DropTalents?

Wij selecteren talenten aan de hand van filmpjes die naar ons toe gestuurd worden. Dit doen wij in samenwerking met scouts van diverse profclubs. Je wordt dus altijd professioneel beoordeeld. Als je op basis van deze filmpjes goed genoeg bent bevonden, krijg je een uitnodiging voor de DropTalents talentendagen waarbij scouts aanwezig zijn van diverse profclubs.

Zijn er kosten verbonden aan DropTalents?

Een filmpje plaatsen en beoordeelt worden op DropTalents is helemaal gratis!

De kosten voor de DropTalents talentendagen bedragen €75,00. Dit is inclusief lunch, tussendoortjes en een leuke herinnering.

  Kan het inschrijfgeld geretourneerd worden?

  Als je binnen 7 dagen na betaling je aanmelding annuleert, krijg je gewoon je inschrijfgeld terug (zie ook de algemene voorwaarden). Hiermee komt wel jouw selectie te vervallen voor de DropTalents talentendagen.

   Wat moet ik doen als ik geen inschrijfbevestiging heb ontvangen na betaling?

   Als je ons een kopie van het betalingsafschrift mailt, zorgen we ervoor dat het gelijk in orde gemaakt wordt.

    Waar zijn de DropTalents talentendagen?

    De DropTalents talentendagen vinden plaats op het sportcomplex van Veensche Boys in Nijkerkerveen. Gelegen in het midden van het land op een prachtige locatie en met uitstekende faciliteiten is dit een ideale omgeving voor jong aanstormend voetbaltalent.

    Kom ik automatisch bij een profclub terecht als ik me heb geplaatst voor de DropTalents talentendagen?

    Helaas kunnen we deze vraag niet met ja beantwoorden. Het is wel een uitgelezen mogelijkheid en een mooie kans om je aan diverse profclubs te laten zien, die speciaal naar de groep geselecteerde talenten komen kijken.

     Ben ik verplicht om deel te nemen aan de talentendagen van DropTalents als ik geselecteerd ben?

     Nee, uiteraard niet. Deelname aan de talentendagen is geheel vrijblijvend, maar absoluut de moeite waard als je ervoor geselecteerd bent

      Wat gebeurt er als ik geselecteerd ben door DropTalents voor de talentendagen, maar ik kan die dag niet?

      Jouw selectie blijft dan gewoon geldig. We proberen dan in overleg de dag te verzetten naar een andere vakantie, zodat je gewoon in jouw eigen leeftijdscategorie deze dag toch kunt beleven.

       Moet ik mezelf weer opnieuw selecteren door middel van een filmpje als ik niet gescout ben op de DropTalents talentendagen?

       Dit is afhankelijk van het oordeel van de aanwezige scouts. Als 1 of meerdere scouts aangeven dat ze jou in de gaten willen houden, maar het nog te vroeg is om je echt te gaan volgen, een stage of omdat je wel goed bevonden bent, maar ze nu net een ander type speler zoeken op dat moment, zal je zeker uitgenodigd worden voor de volgende talentendagen in jouw leeftijdscategorie.

        Hoe weet een scout op de DropTalents talentendagen wie ik ben en hoe hij mij kan vinden?

        Iedereen krijgt op de DropTalents talentendagen een gekleurd hesje met een eigen nummer. Dit nummer is persoonsgebonden. Als de scout de kleur van het hesje en het nummer noteert, worden de persoonsgegevens uitgewisseld en krijg je verdere informatie van de desbetreffende scout.

         Hoe ziet het programma eruit op de talentendagen? En wanneer ontvang ik de informatie die van belang is?

         Uiterlijk 2 dagen van tevoren ontvang je alle informatie die je nodig hebt via de mail, inclusief het definitieve dagprogramma.

          Moet ik een lunch meenemen?

          Nee, voor alles wordt gezorgd. Ook staan er tijdens de trainingen en wedstrijden voldoende bidons met water langs het veld. Zo kun je je eigen bidon ook niet kwijtraken of vergeten.

           Ik heb een voedselallergie. Kan ik dan wel gebruik maken van de lunch?

           Ja hoor, geen probleem. Je kunt op het aanmeldformulier gewoon invullen welke voedselallergie je hebt en wij zorgen voor een passende lunch.  

            Meer vragen?

            Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via e-mail, WhatsApp of telefoon.

             Contact

             Heb je een vraag? Kijk eerst even bij de
             veelgesteldevragen.
             Staat je vraag er niet tussen, dan zijn wij bereikbaar via email: info@droptalents.com
             telefoon: 06 221 580 80

             KvK-nummer 73076309

             WhatsApp chat