WAAROM WIJ DOEN WAT WE DOEN

De voorzet: Waarom wij ieder voetbal talent een kans willen bieden?

Nederland zit vol met aanstormende voetbaltalenten, maar lang niet iedereen wordt gezien. Dit vinden wij zonde voor zowel onze jonge talenten, maar ook voor de topclubs die ons land rijk is.
Dankzij onze bemiddelende rol tussen jonge talenten met trainers en scouts van diverse profclubs krijgt iedereen de kans om ontdekt te worden.

De uitvoering: Hoe zorgen wij ervoor dat jouw talent opvalt?

Wij zijn een jong, sportief bedrijf met een goede mix van voetballiefhebbers die jarenlange ervaring hebben als voetballer, trainer of als scout van een profclub. Door de handen ineen te slaan is DropTalents ontstaan.
Doormiddel van online “pre-scouting” kan een talent opvallen en uitgenodigd worden voor de DropTalents dagen, hier zijn scouts en trainers van diverse topclubs om jou mogelijk te selecteren.

Inkoppen: Grijp jouw kans en zorg dat je gezien wordt?

Door een filmpje in te sturen maak je kans om geselecteerd te worden voor onze talentendagen waar veel scouts aanwezig zijn.
Dus wie weet mag jij na de talentendag wel op stage bij een profclub of krijg je het bericht dat je gevolgd gaat worden!
Bij DropTalents krijgt ieder talent een eerlijke kans dus meldt je vandaag nog aan, stuur je filmpje in en laat je talent zien!

Het DropTalents team

Ivo te Velthuis

Ivo te Velthuis

HOOFDTRAINER

Ivo is als speler jarenlang actief geweest in de top van het amateurvoetbal bij o.a. RKHVV, TEC en Sparta Nijkerk. Zijn actieve loopbaan als speler combineerde hij al met het trainerschap bij diverse jeugdteams van de amateurclubs waarvoor hij speelde. Tevens is hij werkzaam geweest in de voetbal academie van Vitesse als jeugdtrainer, maar ook het uitvoeren van wedstrijdanalyses (o.a. voor het 1e elftal) behoorde tot zijn takenpakket. De positie van Hoofdjeugdopleiding heeft hij bekleed bij vv Dodewaard. Momenteel is Ivo werkzaam als jeugdtrainer en TC lid van s.v. Veensche Boys en in het bezit van KNVB-juniorentrainer en UEFA B.

Fred de Smalen

Fred de Smalen

HOOFDSCOUT en TRAINER

Fred heeft ruim 12 jaar ervaring in het scouten van talenten voor FC Utrecht. Door zijn werk als hoofd jeugdopleiding bij SV Veensche Boys en SV Spakenburg staat Fred nog wekelijks in nauw contact met scouts van FC Utrecht, AFC Ajax, PEC Zwolle en Vitesse.
Bij DropTalents heeft Fred de eindverantwoordelijkheid over alle talenten die zich aanmelden. Met dank aan Fred hebben diverse voetballers de weg naar de top al gevonden en worden er op zijn advies nog steeds talenten geplaatst bij profclubs.

Marcel van Elteren

Marcel van Elteren

DIRECTEUR / ONLINE SCOUT

Marcel is de oprichter van DropTalents. Met zijn jarenlange ervaring als amateurvoetballer en jeugdtrainer heeft hij al veel talent voorbij zien komen. Voetballand Nederland met meer dan 500.000 voetballers en voetbalsters in de jeugd, daar zit meer talent tussen dan wat er nu ontdekt wordt. Ieder talent verdient een kans om gezien te worden en daarom bedacht Marcel het concept van DropTalents. Marcel is intern opgeleid als online scout door Fred de Smalen, die in het verleden ruim 12 jaar scout is geweest bij FC Utrecht.

Gregory van der Wiel

Gregory van der Wiel

ADVISEUR

Zijn imposante loopbaan bracht hem oa langs Ajax, Paris Saint Germain, Fenerbahçe en het Nederlands elftal waarmee hij in 2010 de finale van het wereldkampioenschap behaalde.
Gregory is heel enthousiast over het concept en uiteraard een zeer belangrijk adviseur voor DropTalents met zijn ervaring op het allerhoogste niveau.

Contact

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij de
veelgesteldevragen.
Staat je vraag er niet tussen, dan zijn wij bereikbaar via email: info@droptalents.com
telefoon: 06 221 580 80

KvK-nummer 73076309