Talentendagen in de zomer 2021:

 * zondag 25 juli 2021 (Noord/Midden)

* zondag 29 augustus 2021 (Zuid/Midden)

 Tijdens de talentendagen in de zomer gaan wij er weer vanuit dat de ouders kunnen kijken en wij een vol programma kunnen aanbieden met veel scouts en clinics! Kijk snel hoe jij er ook bij kunt zijn!.

#droptalents #gescout #jeugdvoetbal

De voorzet: Waarom wij ieder voetbal talent een kans willen bieden?

Nederland zit vol met aanstormende voetbaltalenten, maar lang niet iedereen wordt gezien. Dit vinden wij zonde voor zowel onze jonge talenten, maar ook voor de topclubs die ons land rijk is.
Dankzij onze bemiddelende rol tussen jonge talenten met trainers en scouts van diverse profclubs krijgt iedereen de kans om ontdekt te worden.

De uitvoering: Hoe zorgen wij ervoor dat jouw talent opvalt?

Wij zijn een jong, sportief bedrijf met een goede mix van voetballiefhebbers die jarenlange ervaring hebben als voetballer, trainer of als scout van een profclub. Door de handen ineen te slaan is DropTalents ontstaan.
Doormiddel van online “pre-scouting” kan een talent opvallen en uitgenodigd worden voor de DropTalents dagen, hier zijn scouts en trainers van diverse topclubs om jou mogelijk te selecteren.

Inkoppen: Grijp jouw kans en zorg dat je gezien wordt?

Door een filmpje in te sturen maak je kans om geselecteerd te worden voor onze talentendagen waar veel scouts aanwezig zijn.
Dus wie weet mag jij na de talentendag wel op stage bij een profclub of krijg je het bericht dat je gevolgd gaat worden!
Bij DropTalents krijgt ieder talent een eerlijke kans dus meldt je vandaag nog aan, stuur je filmpje in en laat je talent zien!