Bedankt voor het aanmelden!
Je hebt nu een account aangemaakt en blijft op de hoogte
van onze activiteiten, trainingen en andere leuke activiteiten.

Wil jij in aanmerking komen voor de DropTalents talentendagen?
Maak dan een videoanalyse account aan of koop een videoanalyse via onze DropTalents shop.

Oorspronkelijke prijs was: €29,50.Huidige prijs is: €19,50.

Het concept is heel simpel! Maak een gratis een account aan, koop deze video analyse, stuur je video in, laat je talent zien en je kan online zijn gescout! Bij voldoende talent ben je direct geplaatst voor één van de DropTalents talentendagen met de aanwezigheid van trainers en scouts van diverse profclubs. Dus waar wacht je nog op!?
  • Om een goede compilatie van filmpjes te maken adviseren wij om gebruik te maken van Adobe clip. (https://www.adobe.com/nl/products/premiere-clip.html) Dit is een gratis en Nederlandstalig programma om filmpjes te knippen en achter elkaar te plakken. Op deze manier laat je alleen de belangrijkste momenten zien.
  • Zorg ervoor dat er na een actie nog even door wordt gefilmd, zodat een eventuele loopactie ook vast wordt gelegd.
  • Je kunt een video uploaden van circa 1 à 1,5 minuut. Dit mag van alles zijn: vaardigheden, beelden van de wedstrijd, het maakt niet uit, zolang wij je talent maar goed kunnen beoordelen.
  • Het is belangrijk dat de camera gericht blijft op het talent en een zo groot mogelijk deel van het speelveld. Hierdoor is de kans het grootst dat de video bruikbaar is. Als dit niet het geval blijkt, vragen we om dit nog eens te herhalen.
  • De Online scouts van DropTalents gaan deze video analyseren en beoordelen.
  • Ook kan er langs de voetbalvelden gescout gaan worden, zowel aangekondigd als onaangekondigd.
  • Bij een positieve beoordeling word je uitgenodigd voor onze talentdagen. Hierbij zijn scouts en trainers aanwezig van diverse profclubs uit de eredivisie en Belgische clubs. Het ideale moment om je in de kijker te spelen, tijdens een leuke en leerzame dag.
  • Mocht je niet in aanmerking komen voor een van onze talentendagen krijg je van ons een beoordeling van de scout met advies en verbeterpunten zodat je een volgende keer misschien wel door gaat.
Met bovenstaande punten, moet het gaan lukken. Meldt je nu aan op DropTalents! Veel succes! Tips and Tricks voor het maken van een filmpje? Zie Hoe maak ik een filmpje? Hierin zie je Dylan Worst, speler van Vitesse. www.droptalents.com/register

Kom op,
waar wacht je op?

Waarom wachten op scouts als je de mogelijkheid in handen hebt om je talent meteen te tonen?

Laat je filmen tijdens je wedstrijden, dat kan gewoon met een smartphone. Wanneer je een filmpje van jouw mooiste acties met ons deelt via de website, kom je in aanmerking voor een uitnodiging op de speciale DropTalents talent dagen. Scouts van onder andere AFC Ajax, FC Utrecht, PEC Zwolle en Vitesse staan hier langs de lijn om jou te vinden.

LAATSTE NIEUWS

Start nieuwe trainingsseizoen

Start nieuw trainingsseizoen  Start nieuwe seizoen van de voetbalschool op vrijdag 3 en zondag 5 september. Meld je snel aan voor de eerste training!  www.droptalents.com/training

Talentendagen de zomer 2021

Talentendagen de zomer 2021

Talentendagen in de zomer 2021:

* zondag 25 juli 2021 (Noord/Midden)
* zondag 29 augustus 2021 (Zuid/Midden)

Tijdens de talentendagen in de zomer gaan wij er weer vanuit dat de ouders kunnen kijken en wij een vol programma kunnen aanbieden met veel scouts en clinics! Kijk snel hoe jij er ook bij kunt zijn!.

#droptalents #gescout #jeugdvoetbal

Jordy op stage bij FC Utrecht!

Hier is Jordy. Hij traint al een tijdje mee bij DropTalents met als resultaat dat hij een mooie stage heeft verdiend bij FC Utrecht. Gefeliciteerd grote vriend. Veel plezier en geniet ervan!

#droptalents #gescout #fcutrecht #jeugdvoetbal

Trainingen op vrijdagmiddag vanaf 8 januari

Trainingen op vrijdagmiddag vanaf 8 januari

Vanaf vrijdagmiddag 8 januari zullen de eerste DropTalents trainingen in het nieuwe jaar voor de categorieën jo-8 t/m jo17 plaatsvinden. Wil je er ook bij zijn? Kijk dan naar onderstaande link en meld je snel aan!

Danilo gaat ook op stage bij Vitesse

Danilo gaat ook op stage bij Vitesse

2e stage is een feit! Danilo mag het ook gaan proberen bij Vitesse en dat door gewoon bij ons te komen trainen!Succes en heel veel plezier topper #droptalents #vitesse #trainen #voetbal #scouts Wil je ook bij ons trainen of een video analyse? Kijk voor meer info in de...

Yani gaat stage lopen bij Vitesse

Yani gaat stage lopen bij Vitesse

Yani mag stage lopen bij Vitesse! Hij neemt deel aan onze trainingsmodule en heeft zich zo mooi in de kijker kunnen spelen 😉 Wij wensen je heel veel succes en plezier topper. Wil jij ook lekker bij ons komen trainen? Ga naar de website en schrijf je in! #droptalents...

Contact

Heb je een vraag? Kijk eerst even bij de
veelgesteldevragen.
Staat je vraag er niet tussen, dan zijn wij bereikbaar via email: info@droptalents.com
telefoon: 06 221 580 80

KvK-nummer 73076309